Časové přesmyčky, zapovězený herec a sériový vrah. Druhá řada Lokiho má první trailer

Časové přesmyčky, zapovězený herec a sériový vrah. Druhá řada Lokiho má první trailer
Loki | Marvel Studios
Loki
Loki
88%
První série si před dvěma lety došla pro pochvalné recenze a představila multivesmírnou edici s organizací Time Variance Authority, napravující narušení časoprostoru, kde úředníci používají jako těžítka kameny nekonečna. Vtipný a vynalézavý příběh s nevyzpytatelným, byť tentokrát sympaticky vystupujícím protagonistou Lokim otevřel Marvelu nové možnosti, k nimž nás tvůrci podruhé přivedou šestého října.
Loki: trailer na 2. sérii | Marvel Studios
Druhá řada bude mít opět šest epizod, přičemž trailer nám kromě návratu Owena Wilsona slibuje i výraznou hereckou posilu v podobě oscarového Ke Huy Quana (Všechno, všude, najednou). Jeho charakter OB se připojí ke staré partě, která bude mít plné ruce práce s Victorem Timelym (Jonathan Majors). Tedy variantou Kanga Dobyvatele, jenž v závěru první série převzal kontrolu nad organizací a následně zatápěl hrdinům celovečeráku Ant-Man a Wasp: Quantumania. Majors, jenž má na krku několik obvinění z obtěžování a násilí na ženách, se v ukázce objeví jen krátce.
Těšit se však můžeme na rozverné cestování časoprostorem, v němž Timely vystupuje jako dřívější vynálezce a publikum ohromuje vládnutím nad elektřinou. Další výraznou posilou pak bude postava jménem Brad Wolfe (Rafael Casal), v marvelovských komiksech známá jako sérový vrah Zaniac. Wolfe je přitom herec, jenž Zaniaca (evidentně inspirovaného reálným Zodiacem) pouze hraje, dokud jej neposedne.
Loki by mohl napravit reputaci po vlažně přijatých seriálech Tajná invaze nebo She-Hulk: Neuvěřitelná právnička. Hiddlestonův charakter se těší velké oblibě a příběh tvůrcům dovoluje rozkrývat svět způsobem, který se nezastavuje pouze u paralelních dimenzí. Opět není pochyb o tom, že zhlédnutí druhé řady bude nezbytné, pokud se chcete dál orientovat i ve filmové větvi MCU.