Odstartovalo natáčení třetí řady Zaklínače

Odstartovalo natáčení třetí řady Zaklínače
Zaklínač | Netflix
Zaklínač je jedním z největších hitů Netflixu, a ačkoli jsou diváci a divačky rozděleni na dvě skupiny (jedna seriál nesnáší a kritizuje, zatímco druhá zbožňuje), těší se velmi vysoké sledovanosti. Jedni na něj zkrátka koukají z radosti, druzí proto, aby jej mohli kritizovat. Sedmdesát šest milionů sledujících domácností hovoří za vše a od třetí řady se očekává podobný úspěch.
První sezóna Zaklínače nás seznámila s hlavními hrdiny – Geraltem z Rivie, Yennefer a Ciri ve třech časových rovinách, které do sebe nakonec zapadly a zamířily k druhé řadě. V té se sice cesty Yennefer a Gerlata na chvíli rozdělily, ale Ciri a Geralt už tvoří nerozlučnou dvojici. Geralt je odhodlaný své dítě osudu ochránit za každou cenu, což mu ale komplikují Ciriny magické schopnosti. Potřebuje Yennefer, aby mu s dívkou pomohla a naučila ji její sílu kontrolovat.
„Netradiční tříčlenná rodina“ je na světě a míří k dalšímu dobrodružství, které Netflix popsal následovně: „Králové, mágové i další obyvatelé kontinentu se ji snaží získat, a tak musí Geralt Ciri ukrýt. Je odhodlaný svou rodinu chránit před všemi, kteří ji chtějí zničit. Yennefer učí Ciri ovládat magii, a aby se o jejích neobvyklých schopnostech dozvěděla více, vede ji i Geralta do Aretuzy. Místo bezpečného útočiště tu na ně ale čeká zkorumpovaná politická hra, černá magie a zrada. Musí se bránit a riskovat vše, aby o sebe navždy nepřišli.“
zaklinac-3-odstartoval-nataceni
Zaklínač - 3. řada | Netflix
Premiéra třetí řady Zaklínače by mohla na Netflix zamířit na začátku příštího roku. Zatím je jistý návrat ústřední trojice Henry Cavill, Freya Allan a Anya Chalotra, očekávat lze ale i účast Joeyho Bateye jako Marigolda a Eamona Farreho v roli Cahira.