Stallone chystá seriál o Rockym. Chce se v něm věnovat boji za lidská práva i sexuální revoluci

Stallone chystá seriál o Rockym. Chce se v něm věnovat boji za lidská práva i sexuální revoluci
Rocky (1976) | MGM
Přestože to mohlo vypadat, že se v Creedovi II Sylvester Stallone se svou životní rolí dobráckého boxera nadobro rozloučil, není tomu tak. Teď však není řeč o chystaném Creedovi III, kterého si prvně zrežíruje sám představitel hlavní role Michael B. Jordan, ale o seriálovém prequelu, o němž se Rockyho představitel před pár dny zmínil na Instagramu.
Sylvester Stallone, Burgess Meredith
Rocky | MGM
Stallone hodlá napsat scénář, jehož děj by se věnoval Rockyho mládí. Slavný herec, scenárista a režisér by si přál, aby seriál měl několik řad po deseti epizodách a byl natočen pro některou ze streamovacích služeb. Prostor několika desítek hodin stopáže by pak chtěl využít kromě jiného i na to, aby se mohl v seriálu věnovat různým závažným dobovým společenským tématům - přistání na Měsíci, studené válce, hnutím bojujících za občanská práva, éře hippies, sexuální revoluci atd.
Jelikož je projekt teprve v zárodku, nic konkrétního (zápletka, herecké obsazení) zatím není známo. Stalloneho ambice však rozhodně nejsou malé. Touto informací hollywoodská legenda ale opět potvrdila, že některé své postavy/série nehodlá zřejmě nikdy definitivně opustit. Vsadil bych se, že i o Rambovi v budoucnu ještě určitě uslyšíme...