TV Nova prozradila, čím nahradí končící Ordinaci v růžové zahradě

TV Nova prozradila, čím nahradí končící Ordinaci v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě | TV Nova
Fakt, že zanedlouho skončí Ordinace v růžové zahradě, patnáct let vysílaný seriálový hit stanice Nova, nedávno zaskočil spoustu jejích příznivců i odpůrců. Populární seriál z lékařského prostředí byl léta vůbec nejsledovanějším českým televizním seriálem. Nic však netrvá věčně - současnou jedničkou ve sledovanosti v Česku je Slunečná, jeden z konkurenčních nekonečných seriálů z produkce TV Prima.
Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě | TV Nova
Bylo logické očekávat, že když se Nova odhodlala Ordinaci ukončit, činí tak s cílem nahradit ji novým potenciálním seriálovým hitem. Tím se má stát Anatomie života, hvězdně obsazený titul z lékařského prostředí.
Michal Novotný
Ordinace v růžové zahradě 2 | TV Nova
Ano, Nova skutečně hodlá nahradit jednu "doktorskou telenovelu" druhou. Nutno však uznat, že tato zatím vypadá z ukázek a ohlášeného hereckého obsazení výrazně lépe (filmověji) a ambiciózněji. Má se jednat o dvacetidílný dramatický počin, v jehož centru dění by měla být skupina zdravotních sester. Vzhledem ke konceptu a času vysílání tak chce Nova zjevně tvrději konkurovat seriálu Sestřičky, který ve stejnou dobu běží na Primě. V hlavních rolích se objeví sestry Aňa a Ester Geislerovy, Jitka Schneiderová, Martina Preissová, Jiří Štrébl, Jan Komínek, Karel Heřmánek jr. a další.
Aňa Geislerová
Ester Geislerová
První epizodu Nova odvysílá již v úterý 26. ledna.