Steven Spielberg píše nový hororový seriál

Steven Spielberg píše nový hororový seriál
Steven Spielberg | Paramount Network
Vypadá to, že filmový průmysl se pomalu, ale jistě přesouvá z kinosálů do našich obrazovek, počítačů a mobilních zařízení. Různé placené služby totiž zajistí legální získání promítaného materiálu a navíc i trvalé a pravidelné zisky, na které řada lidí a v poslední době i mnoho studií slyší.
Steven Spielberg, Jeremy Irvine
Steven Spielberg | DreamWorks
Zakladatelé služby Quibi jsou Jeffrey Katzenberg a Meg Whitman. Jejich služba je čistě zaměřená na mobilní zařízení, na nichž si budou moci lidé prohlížet krátká videa. Půjde tedy o zcela nový formát, který bude zaměřen na skutečnost, že lidé čím dál častěji koukají na pořady na svých mobilních zařízeních než na televizních přijímačích a sledují spíše kratší dobu, což jim vyhovuje z hlediska jízdy autobusem, tramvají, vlakem atd... Dvouhodinový program tak například bude rozdělen do většího počtu 7 až 10minutových kapitol. Během prvního roku tak chtějí tvůrdci Quibi dostat na svou platformu přes 7000 videí.
David Kross, Steven Spielberg
Steven Spielberg | DreamWorks
"Steven Spielberg přišel a řekl, že má super děsivý příběh, který by chtěl dělat," uvedl na adresu spolupráce Katzenberg. "Píše ho sám, už dlouho nic nenapsal, takže to, že začal psát, pro nás je fantastické." Spielbergův seriál by měl mít 10 - 12 kapitol, 6 je již napsaných. Jde o vlajkovou loď této nové služby a vzniká pod pracovním názvem Spielberg's After Dark.Zajímavostí ale je, že sám Spielberg si vyžádal, aby diváci mohli jeho pořad sledovat pouze o půlnoci. Do prohlížeče tak budou zabudovány hodiny a diváci budou mít omezený čas na zhlédnutí videa, které pak zmizí...
Ve kterých filmech hrála tato monstra?