Hra o trůny se postarala o další překvapivé odhalení

Hra o trůny se postarala o další překvapivé odhalení
Hra o trůny | HBO
O jedno z největších překvapení se ale naprosto nečekaně postarali herci sami, když se do výpravného dobového seriálu dostal kelímek od řetěžzce Starbucks. A hned bylo o zábavu postaráno! :-)
hra-o-truny-se-postarala-o-dalsi-sokujici-odhaleni-2
hra-o-truny-se-postarala-o-dalsi-sokujici-odhaleni-3
Pravda, slavná kavárna na tom vydělala, ale HBO teď čelí v krátké době další vlně kritiky. První se týkala příliš tmavých scén z tolik očekávané bitvy o Zimohrad. Teď je tu aféra s kelímkem. Jak se k ní vyjádřilo studio?
Zde je oficiální prohlášení: "Latte, jež se v epizodě objevilo, byla chyba. Daenerys si objednala bylinkový čaj."
Problém vyřešen, fanoušci se teď jen baví spekulacemi, zda káva, kterou si Daenerys objednala, měla na kelímku napsáno i celé její jméno včetně titulů tak, jak to ve Stabucks rádi zákazníkům dopřávají. :-D
hra-o-truny-se-postarala-o-dalsi-sokujici-odhaleni-1
Hra o trůny | HBO
Každopádně, ať už celá série dopadne jakkoliv, ať už Železný trůn uchvátí kdokoliv, nemusí fanoušci truhlit nad ztrátou pravidelné týdenní zábavy. HBO již odstartovalo přípravy na další seriál ze Západozemí. Bude se jednat o prequel odehrávající se 1000 let před událostmi ze Hry o trůny a v hlavních rolích se představí Naomi Watts, Josh Whitehouse a Miranda Richardson. První díl režíruje S. J. Clarkson.
A pokud vám Hra o trůny přijde jako dost násilné maso, tak si neumím představit děj předcházející ji o 1000 let. Potěš koště.