Nové info! O kom by měla být první série Pána prstenů?

Nové info! O kom by měla být první série Pána prstenů?
Pán prstenů: Společenstvo prstenu | New Line Cinema
Stručně a jasně – na mladého Aragorna. Ano, charismatický a šarmantní Isildurův dědic a dúnedain by měl být hlavním hrdinou první série připravovaného seriálu o Tolkienově slavném světě. Informoval o tom TheOneRing.net, což je jedna z největších a nejvěrohodnějších webových stránek, která se zaměřuje na informace o Tolkienově Středozemi. Tuto informaci prý zjistili od několika důvěryhodných zdrojů, které jsou s Amazonem úzce spojeny.
Krok by to mohl být vcelku dobrý, protože znalci mohou potvrdit, že Aragornova minulost, před událostmi Společenstva prstenu (2001), je vcelku bohatá pro zfilmování – jeho čas mezi elfy a seznámení se s Arwen, pronásledování Gluma, atd. Během událostí filmové trilogie mu je 87 let, tudíž je to opravdu pardál, co už má ledacos za sebou. Navíc Aragorn je jedna z nejmilovanějších postav z celé fantasy série, bylo by tedy fajn ho zase vidět v akci. Otázkou je, kdo by ho tentokrát ztvárnil, protože téměř šedesátiletý Viggo Mortensen už to asi nebude.
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
Elijah Wood a Viggo Mortensen | 2001 New Line Cinema
Nic ještě není oficiálně potvrzeno, ovšem s ohledem na to, kolik zdrojů tuto informaci poskytlo, je pravda toto oznámení vcelku pravděpodobné. Údajně by seriál měl mít minimálně pět sérií, přičemž tvorba prvních dvou vyjde až na 500 miliónů dolarů. O čem však další série budou, je stále tajemstvím.
Těšíte se?