Problémy Netflixu nekončí - společnost "vyrazila" dalšího herce, tentokrát kvůli obvinění ze znásilnění

Problémy Netflixu nekončí - společnost "vyrazila" dalšího herce, tentokrát kvůli obvinění ze znásilnění
Ashton Kutcher a Danny Masterson v seriálu The Ranch (aka Ranč) | Netflix
Zajímavé v tomhle případě je, jak pozdě Netflix reaguje. Masterson, který si s Kutcherem zahrál již dříve a to v populárním sitcomu Zlatá sedmdesátá, byl totiž obviněn začátkem letošního roku (zpráva se objevila koncem března), přičemž proti herci vznesly obvinění ze znásilnění/obtěžování hned tři ženy.
Největší skandál Hollywoodu? Vlivný producent Harvey Weinstein obviněn z obtěžování žen a znásilnění
Téma12. 10. 2017
Největší skandál Hollywoodu? Vlivný producent Harvey Weinstein obviněn z obtěžování žen a znásilnění
Proč se najednou v Netflixu chytili za nos? Společnost se dostala pod palbu kritiky díky nedávnému článku v Huffington Post, který detailně popisoval, jak kdosi z vedení původně smetl obvinění ze stolu, protože nevěřil ženě, která o nich informovala (přičemž si neuvědomil, že šlo o jednu z obětí). Nová reakce společnosti je následující: "Výsledkem diskuze Netflixu a producentů je to, že bude Danny Masterson ze seriálu The Ranch vyškrtnut. Pondělí byl jeho poslední den v show, produkce bude pokračovat začátkem příštího roku bez něj."
Masterson od počátku trvá na své nevinně a k náhlému ukončení spolupráce vydal následující prohlášení: "Jsem samozřejmě velmi zklamaný, že se v Netflixu rozhodli mou postavu vyškrtnout. Od prvního dne obvinění popírám. Policie tato obvinění prošetřila před více než patnácti lety a žádné se nepotvrdilo. Nikdy jsem nebyl z ničeho usvědčen. V téhle zemi platí presumpce neviny, dokud není prokázána vina. V současné atmosféře se ale zdá, že jste vinen ve chvíli, kdy se objeví obvinění. Chápu to a těším se, až očistím své jméno jednou provždy. Do té doby bych rád vyjádřil svůj vděk hercům a štábu, s nimiž jsem na Ranči pracoval tři sezóny. Přeji jim jen úspěch. Jsem také vděčný za fanoušky, kteří mě podporovali a podporují."
Masterson tím trefuje pověstný hřebíček na hlavičku. Možná je vinen, ale v tuhle chvíli mu nikdo nic nedokázal. Přesto si musí balit kufry a to navzdory tomu, že čtvrtá série The Ranch je roztočená a několik epizod již hotových (podle všeho je společnost nebude přetáčet a Masterson v nich zůstane). Pokud budou všechny společnosti reagovat stejným způsobem, brzy možná v Hollywoodu nebude nikdo, kdo by stál před kamerou. Nebo za ní. 
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher