Kevin Spacey a konec kariéry? Z nového filmu Ridleyho Scotta bude úplně vystřižen

Kevin Spacey a konec kariéry? Z nového filmu Ridleyho Scotta bude úplně vystřižen
Všechny prachy světa
Novinka Ridleyho Scotta, v níž Kevin Spacey hraje (respektive hrál) milionáře Paula Gettyho, jemuž unesla italská mafie vnuka, má podle původních plánů vstoupit do amerických kin již příští měsíc. Snímek je hotový, trailer krouží po internetu (je otázkou, jak dlouho tam vydrží než ho studio stáhne) a vlastně se jen čekalo na správné načasování, aby se zvýšily šance na oscarové nominace. Ze Spaceyho se ale během pár dní stalo vinou obvinění ze sexuálního obtěžování toxické zboží a nakonec to vede nejen k jeho vyhazovu z Domu z karet, ale také k vystřižení z Všechny prachy světa.
Scott se na tom jednohlasně shodl s producenty, přičemž Spaceyho scény budou znovu natočeny a to s Christopherem Plummerem. Ironií osudu je, že toho chtěl Scott do role původně, ale studio trvalo na větší hvězdě. Pokud jde o rozsah role, neměla by být pro film vyloženě klíčová, protože se mluví o nějakých deseti natáčecích dnech, přičemž budou filmařům k dispozici Michelle Williams a Mark Wahlberg, kteří ve scénách s Gettym vystupují.
Studio na přetáčky dost tlačí, protože chce pořád stihnout prosincovou premiéru (u nás bychom se měli dočkat začátkem ledna, konkrétně 4.1). 
A nakonec zmíněný oficiální trailer na Všechny prachy světa, kde je ještě Spacey v roli Gettyho (a paradoxně je díky práci maskérů k nepoznání).