Kevin Spacey byl obviněn z obtěžování chlapce, přiznal, že je gay a jeho seriál House of Cards končí

Kevin Spacey byl obviněn z obtěžování chlapce, přiznal, že je gay a jeho seriál House of Cards končí
Anthony Rapp v seriálu Star Trek: Discovery
Konkrétně Spacey uvedl: „Upřímně si to nepamatuji. Pokud jsem se skutečně choval tak, jak popisuje, dlužím mu nejhlubší omluvu za hrubě nevhodné opilecké chování.“ Tím jeho zpověď neskončila a následovala informace, s kterou vážně nikdo nepočítal. "Celé mě to popostrčilo k tomu, abych se vyjádřil k jiné věci o mém životě. Vím, že koluje řada historek o mě a mnohé byly poháněné tím, že si chráním soukromí. Ti, co jsou ke mě nejblíže, ví, že jsem měl v životě intimní vztahy se ženami i muži. S muži jsem měl romantické vztahy po celý život a nyní jsem se rozhodl žít jako gay."
O necelých dvanáct hodin později přišel Netflix se zprávou, že se Spaceyho seriál House of Cards (u nás jako Dům z karet) dočká ještě jedné (šesté) série a ta bude zároveň poslední. Může to mít souvislost s obviněním od Rappa? Možná. Přeci jen je i nový Star Trek dítětem Netflixu. Mluvčí streamovací služby nicméně uvedla, že k rozhodnutí ukončit seriál došlo již před pár měsíci. Šestá řada by se měla začít natáčet začátkem října.
A ještě jednou k Rappově obvinění. Zatím nebylo zahájeno žádné stíhání a je otázkou, jestli již nepůjde o promlčený případ (incident se měl odehrát na párty ve Spaceyho bytě v roce 1986, tedy před více jak třiceti lety). Na Spaceyho postoji jde každopádně ocenit to, že nestrká hlavu do písku.
kevin-spacey-byl-obvinen-z-obtezovani-14leteho-herce-priznal-ze-je-gay-a-jeho-serial-house-of-cards-konci
Kevin Spacey