Cartman, Stan, Kyle a Kenny se vrací v plné síle. Sakra, kdo zase zabil Kennyho?

Cartman, Stan, Kyle a Kenny se vrací v plné síle. Sakra, kdo zase zabil Kennyho?
South Park | Comedy Central
Je tu 21. série a hlavní motto: "Více chlapeckých šaškáren a vtipů o prdění!"
 
Pokud existuje jedna věc, ve které autoři Městečka South Park opravdu excelují, pak je to vytváření kontroverze. Od té doby, co nám představili své fiktivní městečko plné pitoreskních postaviček, nezklamali ve vypichování těch nejvíce znepokojujících, nejironičtějších a nejztřeštěnějších aspektů našich životů. Tento směr často vedl ke značné nelibosti mnoha rodičovských organizací a celebrit, které neunikly nekompromisní satiře.
Městečko South Park
South Park | Comedy Central
Nadcházející série se konceptem poněkud liší od předcházející řady, která se vyznačovala provázanými epizodami a silným zaměřením na americké prezidentské volby a život běžných Američanů ve světě „po Trumpovi“. Ani 21. série se však nevyhýbá kontroverzním tématům, která během posledních měsíců hýbala světem.
První epizody se zaměřují na to, jak je v městečku South Park všechno vzhůru nohama kvůli bílým nacionalistům a zvýšené úmrtnosti spojené s prezidentskými tweety. Velký poprask vyvolá i zdánlivě nevyhnutelná válka se Severní Koreou či boj za práva amerických Indiánů.
Městečko South Park
South Park | Comedy Central
Trey Parker a Matt Stone dlouho ujišťovali, že nová série a její koncept bude jakýmsi návratem ke kořenům celého seriálu. Jako hlavní důvod oba autoři uvádějí, že chtějí přinést zpátky více chlapeckých šaškáren a vtipů o prdění, aby se celý seriál nestal příliš politickým na úkor humoru.