Vítěz Survivoru o třetí řadě: Co říká Vláďa na změnu pravidel a kdo je nejslabším hráčem?

Vítěz Survivoru o třetí řadě: Co říká Vláďa na změnu pravidel a kdo je nejslabším hráčem?
Survivor Česko & Slovensko | Voyo
Tentokrát znovu dorazil Andreas Samec, účastník reality show Robinsonův ostrov, jenž také dělá na internetu rekapitulace ze Survivora. Nyní se hoši rozhodli spojit síly a diskutovat o nejnovějších událostech. A že bylo o čem povídat. Proběhlo totiž třeba dlouho očekávané sloučení kmenů, do něhož se dostalo 11 soutěžících. Tuto epizodu si zejména Vláďa pochvaloval, jelikož v ní oproti minulým ročníkům došlo k menším změnám, díky nimž byla „slučovací“ epizoda pro diváky atraktivnější.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
36%
Pánové však probírali i nejdiskutovanější moment posledních dílů v podobě nečekané změny pravidel. Soutěžící, který dostane při kmenové radě nejvíce hlasů pro vyřazení, už totiž nejde rovnou do duelu, ale svůj osud určí vybráním jedné z tajemných nádob. Její barevný obsah rozhodne o tom, zda půjde dotyčný do duelu, či pojede rovnou domů. Na toto pravidlo doplatila jako první vypadlá Kristina, jež si bohužel vybrala špatně.
Na nové pravidlo řada diváků a fanoušků na sociálních sítích nadává a stěžuje si, že není férové. Vláďa, Dan a Andreas ovšem do nespokojené skupinky rozhodně nepatří. Soutěž má podle nich díky tomu zase jiný náboj a ještě více to nakoplo sociální hru uvnitř kmene. Vláďu akorát mrzí, že podobné odchody bez duelů nepřišly v době, kdy účastníci v podstatě odcházeli dobrovolně a nechtěli v duelu nijak bojovat.
Divočina z ostrova | 12. díl | Kinobox
Andreas se dále Vládi zeptal, kdo podle něj do nejlepší jedenáctky nepatří a vlastně se jen tak „veze“. Vítěz Survivoru odpověděl, že za nejslabší hráče aktuálně považuje youtubera Martina Careva, jenž je podle jeho slov neviditelný, a Nikču. Souhlasíte s jeho výběrem? Vláďa, Daniel a Andreas se pak v Divočině z ostrova mimo jiné rozpovídali také o tom, co jim na odchodu Kristiny přišlo nefér a co všechno říkali na slučovací díl.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox