Jakub Bína o Survivoru: V pořadu podle něj chybí zásadní věci. Co všechno diváci neviděli?

Jakub Bína o Survivoru: V pořadu podle něj chybí zásadní věci. Co všechno diváci neviděli?
Jakub Bína v reality show Survivor Česko & Slovensko 2024 | Voyo
Bína může být pro řadu hejtrů jen dalším z řady odpadlíků, které je nyní ve zvyku na internetu kritizovat. Za jeho odchodem ovšem stály vážné zdravotní důvody spojené s problémy s uchem a obecně sluchem. Bína detailněji popsal svou situaci a doplnil věci, které divák v jednotlivých dílech neviděl. S problémy s uchem totiž na ostrově bojoval delší dobu, byl několikrát u doktora, a dokonce bral antibiotika. I když se snažil bojovat, nakonec už byl na konci svých sil a i kvůli své hudební kariéře se rozhodl, že nadále nebude nic riskovat.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
34%
O antibiotikách a vleklých problémech se toho ale divák v jednotlivých dílech moc nedozvěděl, čímž se dostáváme k bodu, na němž se Vláďa a Bína nejvíce pozastavili. Vítězi první řady Survivoru už delší dobu přijde, že jsou z finálního střihu pořadu vynechávány důležité věci, kvůli nimž schází fanouškům souvislosti a potřebné informace. Tuto domněnku mu nyní Bína potvrdil. „Vám v těch dílech chybí úplně všechno,“ řekl.
Do jednotlivých epizod se např. nedostaly mnohé zdravotní potíže, s nimiž se soutěžící potýkají. Divák se podle něj vůbec nedozvěděl o minimálně jednom zranění a některých nemocech či jak velkou úlohu v kmeni jednotliví aktéři zastávali a co všechno zde účastníci vybudovali. Podle Vládi se přitom jedná o dost zásadní věci, které vrhají na mnohé situace zcela jiné světlo a dokáží změnit pohled také na jednotlivé soutěžící. S tím Bína souhlasil.
Divočina z ostrova | 7. díl | Kinobox
„Kdybych to dělal já, tak bych všechny tyhle věci ukazoval. Že Iva měla čtyři dny horečky, a proto říkala, že jí chybí kočky, protože jenom ležela,“ vysvětluje Bína. Právě zaměřování se na problémy jednotlivých ostrovanů je podle něho důležité a divák by aspoň lépe pochopil, s čím lidé v soutěži bojují, a nedělal v mnohých případech unáhlené závěry.
O čem dalším padla v Divočině z ostrova řeč? Bína se rozpovídal o svém současném zdravotním stavu i nečekaném překvapení po návratu domů. Dále řekl, co si myslí o kontroverzním odchodu Filipa či koho by v případě, kdyby vydržel na ostrově déle, považoval za největší hrozbu.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox