Vypadlá Denisa promluvila o třetím Survivoru: Blížící se genderové pravidlo i fňukání soutěžících

Vypadlá Denisa promluvila o třetím Survivoru: Blížící se genderové pravidlo i fňukání soutěžících
Denisa Dvořáková | TV Nova
Témata pro nejnovější díl Divočiny z ostrova tak byla jasná. Denisa Dvořáková se rozpovídala o tom, jak se po vypadnutí cítí, jak pobyt na ostrově prožívala, koho považuje za favorita na výhru či co jí přišlo nefér na výměně hráčů mezi kmeny Lovců a Titánů. Dále přišla řeč na hojně diskutované genderové pravidlo, které se poprvé objevilo v Survivoru v minulé řadě a v podstatě zamezuje tomu, aby z reality show vypadlo příliš mnoho žen či mužů a počty účastníků obou pohlaví zůstaly do jisté míry vyrovnané.
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Denisa Vláďovi potvrdila, že i letos na genderové pravidlo, které se minulý rok potkalo s rozporuplnými reakcemi, pravděpodobně dojde a počítá se s ním. „Ano, na genderové pravidlo nás upozornili, že bude i letos, takže když vypadla třetí holka, myslela jsem si, že budu v bezpečí, protože by měly být klučičí duely,“ říká Denisa a dodává, že proměnou hráčů v týmech se počty opět vyrovnaly a ona se tím pádem ocitla v nebezpečí.
Vyjádřila se také k „fňukání účastníků“, které diváci v minulých týdnech často nechápali a kritizovali. Podle Denisy podobných situací probíhalo na ostrově ještě více a domů chtělo jet mnohem více účastníků, než se může zdát z výsledného střihu. Rozhodně se nejednalo podle ní jen o Ornellu Koktovou, která byla v pořadu zobrazována nejvíce. Za jejím odchodem stály hlavně zdravotní důvody, což Denisa chápe a bylo jí líto, že Ornella odešla tak brzo. Dále došlo na to, jak probíhá casting celebrit, které řady zahraničního Survivoru má Vláďa nejradši a řeč přišla také na zbytečné spoilery na sociálních sítích. Je zase zkrátka na co koukat.
Divočina z ostrova | 4. díl | Kinobox
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte ho ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox