Vítěz Survivoru Vláďa o třetí řadě: Naštvání z promíchání kmenů i překvapivá hra Piráta

Vítěz Survivoru Vláďa o třetí řadě: Naštvání z promíchání kmenů i překvapivá hra Piráta
Survivor Česko & Slovensko | Voyo
Tento týden se Vláďa s Danem museli ve studiu obejít bez hvězdného hosta, i tak ovšem bylo o čem povídat. Poslední dvě epizody byly totiž podle dvojice napěchovány zajímavými událostmi a zejména Vláďa si pochvaloval, že patnáctý díl přinesl konečně to, co v Survivoru chce vidět – tedy zejména napínavé hry a opravdové soutěžení. Vláďa s Danem proto jednotlivé hry i výkonů účastníků pořádně rozebrali stejně jako jejich konání a taktiku na ostrově.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
34%
V tomto případě pěl Vláďa ódy zejména na Samuela „Piráta“ Krištofiče, jenž ho překvapil svou skvělou sociální hrou a tím, jak se pro všechny v kmeni stal v podstatě „tátou“. „Očekávání bylo, že bude dominovat ve fyzické části. V té vlastně nedominuje, ale na druhou stranu, tam, kde jsem ho podceňoval – tedy v té sociální hře –, tak tam ji má nejlepší,“ vysvětluje Vláďa. Piráta pak společně s Mikýřem považuje za velmi silné hráče a tvrdí, že kdyby byl na ostrově, snažil by se je dát společně do duelu, aby aspoň jeden z nich vypadl.
Šestnáctá epizoda ovšem Vláďu s Danem bavila o něco méně a může za to zejména závěrečná kmenová rada, v níž nakonec nedošlo k vyřazení hráče, ale naopak k promíchání kmenů. Tento krok navíc moderátor Ondřej Novotný vytáhl jako překvapení, jelikož už byli vybráni hráči a zdálo se, že půjdou do závěrečného duelu. Vláďovi se ovšem tento zvrat příliš nelíbil, nedával podle něj smysl a napětí celé kmenovky zkazil.
Divočina z ostrova | 8. díl | Kinobox
„Proč tady máme celou dobu hlasování, proč tady máme otázky, jestli někdo zahraje imunitu, když je pak vezmou, rozhodí a k ničemu nedojde? Já jsem byl vlastně naštvaný,“ dodává Vláďa s tím, že by ho i mrzelo, kdyby si takhle některý ze soutěžících zbytečně vyplácal imunitu. Dále se Vláďa s Danem bavili o taktikách jednotlivých soutěžících, čtení dopisů či odměně v podobě jídla. Jaké další zajímavosti a postřehy byly probrány? To se dozvíte v přiloženém videu.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox