S kým legendární Godzilla změří síly v pokračování?

S kým legendární Godzilla změří síly v pokračování?
I přes tento nečekaný vývoj se nová Godzilla velkolepě zaplatila a s půlmilionovými tržbami je nejúspěšnějším dílem série vůbec. Ve stylu klasických monster filmů, kde se do sebe pouští velké potvory v ulicích měst, se proto bude pokračovat. Když se Godzilla poprvé prezentovala před pár lety na Comic-Conu, šlo o kratičký teaser. I na letošním ročníku tvůrci nechyběli, přičemž tentokrát lákali na dvojku. Co bylo přítomným puštěno?
Černobílé záběry, které podkresloval hlas prezidenta Johna F. Kennedyho a doprovodný text “Stále nebylo odhaleno jedno tajemství: Je... jich... víc." Poté došlo na klíčové ukázání tří monster - Mothry, Ghidorahy a Rodana.
s-kym-legendarni-godzilla-zmeri-sily-v-pokracovani
Nemáme to nicméně brát tak, že by automaticky všichni zavítali do dvojky. Studio Legendary Pictures zatím protivníka zvažuje a pouze ukázalo hlavní kandidáty. Nutno uznat, že správné. Tihle ke Godzille neodmyslitelně patří. A kdy na Godzillu 2 vyrazíme do kina? Podle studia 4. června 2018.
Pokud si chcete doplnit "základní vzdělání", určitě si přečtěte náš malý speciál 5 FILMŮ S GODZILLOU, KTERÉ PROSTĚ MUSÍTE VIDĚT.