Hellboy 3 by mohl být, ale Hollywood na něj nedá ani cent

Hellboy 3 by mohl být, ale Hollywood na něj nedá ani cent
Ron Perlman - Hellboy | Revolution Studios
Sám Guillermo uvedl, že on i Ron Perlman by rádi třetí díl natočili, dokonce již existuje i zápletka. Bohužel chybí to podstatné - peníze. Režisér není schopný takový projekt sám financovat z vlastních zdrojů a Hollywood jeho nabídku odmítl. Zatím to tedy nevypadá, že by se Hellboy 3 na plátna dostal.
Selma Blair, Ron Perlman
Hellboy | Revolution Studios
Jedinou nadějí jsou fanoušci sami, tedy pouze hypoteticky. Jednou z možností by mohl být kasovní úspěch snímku Pacific Rim 2, který by Guillermovi mohl potřebné finance nakonec přinést. Sám Guillermo nicméně tuto možnost dosud nezmínil a je otázkou, zda by se o dohodu se studiem založenou na úspěchu pokračování Pacific Rim vůbec pokoušel. Další možností je samozřejmě čím dál častější využití crowdfundingu, kdy by na samotný vznik filmu přispěli fanoušci z celého světa...
Hellboy 2: Zlatá armáda
Hellboy 2: Zlatá armáda | Universal Pictures
Takže, kdo chce Hellboye 3, asi bude muset začít bombardovat Guillerma del Tora požadavky a finančními příspěvky. Jinak je oblíbený ruďoch mimo hru.
Co vy? Chtěli byste Hellboye 3?
P. S.: Ještě přihodíme zmíněnou zápletku - ve třetím díle by se měl Hellboy konečně smířit se svým osudem a přiznat si, že je poslem apokalypsy. On i Liz budou muset čelit této stránce jeho osobnosti, bez toho nemají šanci porazit nepřátele. Hellboy se musí stát nejlepším poslem apokalypsy, aby mohl bránit lidstvo. Cenou za to ale přijde o část své duše.