Krotitelé duchů se začnou natáčet v roce 2015 a čeká je řada změn

Krotitelé duchů se začnou natáčet v roce 2015 a čeká je řada změn
krotitele-duchu-se-zacnou-natacet-v-roce-2015-a-ceka-je-rada-zmen-1
Ivan Reitmen na place s původním týmem Krotitelů duchů
To nyní potvrdil režisér Ivan Reitman, který první dva díly režíroval a měl se ujmout i režie nového pokračování. Na to ale dle jeho slov nakonec nedojde: „Máme základ, který je velmi dobrý a studio je z něj hodně nadšené. Je to verze Krotitelů duchů, kde mají původní hrdinové velmi malé role. Když jsem se vrátil z Haroldova pohřbu, bylo to vážně emotivní a donutilo mě to o řadě věcí přemýšlet. Zrovna jsem dokončil práce na snímku Draft Day, z něhož mám opravdovou radost a jsem na něj velmi hrdý. Pracovat na filmu, který je menší a dramatičtější, byla uspokojující a ohromná zábava. Když jsem se poté setkal s Amy a Dougem Belgradovými, řekl jsem jim, že bych nové Krotitele duchů raději jen produkoval a že jim pomůžu najít dobrého jiného režiséra. Shodli jsme se, že to tak bude.
Změní se tudíž obsazení hlavních rolí i režijní vedení a je to možná jenom dobře. Když už vytvářet úplně nové Krotitele duchů, proč ne s novým režisérem. Natáčení by mělo odstartovat již na začátku roku 2015.
UPDATE: Podle posledních zpráv by se režie mohli ujmout Phil Lord a Chris Miller, kteří natočili pecky 21 Jump Street a v kinech právě uváděné LEGO.