Hvězda Twilight ságy Kellan Lutz procvičí svaly jako Tarzan a Herkules

Hvězda Twilight ságy Kellan Lutz procvičí svaly jako Tarzan a Herkules
Ale vezměme to pěkně po pořádku. Režisér a producent Reinhard Klooss ve snímku Tarzan (2013) vykresluje známého (a opicemi vychovaného, pokud jste zapomněli) hrdinu za pomoci počítačové animace. Samotného Kellana Lutze si tak jeho fanynky na plátně neužijí, jelikož se během natáčení "pouze" pohyboval před zeleným pozadím v trikotu snímajícím jeho pohyby.
Kellan Lutz, Nikki Reed
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zajímá vás děj? Tarzan bude muset se svou milou Jane Porterovou bojovat proti žoldákům, které na ně poslal generální ředitel společnosti Greystoke Energies. Společnost vlastnili Tarzanovi rodiče a jejich žijící potomek by pro ředitele znamenal jediné - ztrátu veškerého majetku a postavení.
Autory scénáře jsou zmíněný Klooss, Jessica Postigo a Yoni Brenner a americká premiéra je plánovaná na letošní podzim.
Tarzan
Druhým svalnatcem je Herkules. Režisér Renny Harlin připravuje snímek Hercules 3D pro Nu Image/Millenium a zápletka je zatím tajná. Tedy tajná... něco málo již na svět proniklo - Herkules se zamiluje do krétské princezny, která je zaslíbena jeho staršímu bratrovi. Snad se dočkáme i nějaké té akce a lepšího námětu než jen ubrečené slaďárny, kdy nevěsta u oltáře pláče, že chce jiného, zatímco ten "pravý" z respektu a úcty k bratrovi obětuje vše.
Autory scénáře jsou Harlin, Sean Hood, Giulio Steve a Hanna Weg a natáčení odstartuje již příští měsíc v Bulharsku.
Tak co, který Herkules zaujme více diváků? Kellanův nebo ten v podání Dwaynea Johnsona ve snímku Hercules: The Thracian Wars, který "kráčející skála" natáčí s režisérem Brettem Ratnerem (trilogie Křižovatka smrti)?