Expendables 3 stále stojí o Wesleyho Snipese a Jackieho Chana, Steven Seagal má smůlu

Expendables 3 stále stojí o Wesleyho Snipese a Jackieho Chana, Steven Seagal má smůlu
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone a Bruce Willis – Expendables: Postradatelní 2 | Lionsgate
Dolph Lundgren, který v Expendables hraje lehce vyšinutého Gunnara, se před nedávnem rozpovídal pro MovieWeb o trojce a prozradil, že přestože přípravy na natáčení téměř vrcholí, produkce se stále snaží urvat nějaká ta nová jména. Nic přímo nepotvrdil, jen řekl, že hlavními kandidáty jsou Snipes a Chan a také Nicolas Cage, o jehož obsazení už před nedávnem sám Sylvester Stallone mluvil jako o jisté věci. Lundgren také řekl, že se nyní píše scénář a natáčení Expendables 3 by mělo odstartovat letos na podzim.
Trochu zarážející je, že Lundgren zmínil Jackieho v kategorii "možná". Přitom o hercově pevném obsazení se mluvilo již na konci minulého roku. Možná jen tvůrci napínají. Vzhledem k tomu, jaký je kolem Chanova jména taneček, je pravděpodobné, že studio čistě dráždí davy a Jackie už je dávno obsazený.
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
O tom, jak velká energie (i finanční) bude vložena do třetích Expendables, se nyní rozhoduje. Propad akčňáku Konečná (2013), který byl vnímán jako jistý hit, otřásl komerční pozicí osmdesátkových klasiků. Byl úspěch Postradatelných skutečně jen ojedinělý a sólovky nikoho nezajímají? Stalloneho Bullet to the Head (2012) dopadlo v kinech také katastrofálně (film vydělal devět milionů!) a ani Bruce Willis se Smrtonosnou pastí: Opět v akci (2013) dvakrát nezazářil (zde se ale hodně podepsala "kvalita" filmu).
Expendables 3 zatím nemají oficiální datum premiéry. Pokud ale vše půjde podle plánu, měli bychom se snímku dočkat někdy v průběhu příštího roku.
Víte že...
... při natáčení dvojky jeden kaskadér zemřel a další byl velmi vážně zraněn? Do třetího dílu se asi pánové od fochu jen tak nepohrnou.