Soutěž o vstupenky na půlnoční premiéru Temný rytíř povstal v PREMIERE CINEMAS

Soutěž o vstupenky na půlnoční premiéru Temný rytíř povstal v PREMIERE CINEMAS
Nové pražské multikino pořádá ze středy 25.7. na čtvrtek 26.7. v 00.01 hodin půlnoční premiéru očekávaného finále netopýří trilogie Temný rytíř povstal (2012). Snímek již nyní sbírá od amerických kritiků vysoké známky, přičemž nechybí ohlasy typu „horký kandidát na Oscara pro nejlepší film roku“ či „nejlepší díl celé trilogie“. Nové kino vás doslova vtáhne do filmu díky té nejlepší dostupné technologii. PREMIERE CINEMAS Park Hostivař se může pochlubit jako první multikino v České republice projekčním vybavením v rozlišení 4K, které nabízí 4x kvalitnější obraz než běžná multikina. Samozřejmostí jsou pohodlné sedačky, perfektní zvuk a 3D projekce.
soutez-o-vstupenky-na-pulnocni-premieru-temny-rytir-povstal-v-premiere-cinemas-2
soutez-o-vstupenky-na-pulnocni-premieru-temny-rytir-povstal-v-premiere-cinemas-7
Abyste si mohli Batmana v jedinečné kvalitě vychutnat, připravili jsme si pro vás soutěž o 10 vstupenek (rozdáváme po dvou, tudíž se o cenu podělí 5 výherců). K tomu, abyste vyhráli, musíte zodpovědět následující otázku:
Kteří herci se v původní quadrilogii Batman, Batman se vrací, Batman navždy a Batman a Robin zhostili role Batmana? (napovíme, že byli tři)
Své odpovědi posílejte na redakce@kinobox.cz do 24.7. do 12:00.
Více informací o PREMIERE CINEMAS na oficiálních stránkách multikina.