Wolverine bude mít nejspíš dvě verze

Wolverine bude mít nejspíš dvě verze
wolverine-bude-mit-nejspis-dve-verze-1
Inu, sliby, chyby. Neustálé problémy, které provázejí Wolverinea 2 (střídání režisérů, přepisování scénáře, odsouvání premiéry) donutilo studio k tomu, že se (opět) bude hrát na jistotu, tedy na mladší diváky a PG-13 rating. To ve svém rozhovoru potvrdil i Hugh Jackman, který se sice snažil situaci trochu zachránit, i tak je ale patrné, že Rko už dávno není pro studio prioritou.
Je tu velké pokušení udělat z Wolverinea Rko. Vždycky jsem věřil, že to tak má být. Znám hodně fanoušků, kteří po tom touží. Pokud má být ve filmovém světě nějaký Rkový komikový hrdina, je jím Wolverine. V posledních letech jsem však poznal i řadu mladších fanoušků, kterým bylo 12, až 15 dokonce i 10. Kdy se těm dětem podíváte do očí, vidíte, že podle nich není Wolverine jen cool, znamená pro ně všechno. Proto si myslím – a už jsem to projednal i s Jamesem Mangolandem (režisér Wolverinea 2) – že by měly vzniknout dvě verze, aby si obě strany přišly na své.“
No, vlastně se dalo čekat, že studio nevsadí na divokou kartu v podobě Rka pro kina. Mangold je naštěstí dostatečně šikovný řemeslník (Identita, 3:10 Vlak do Yumy), aby dokázal Wolverinea 2 natočit tak, aby ani PG-13 verze nebyla úplně na facku. Na Rko si holt budeme muset počkat na video.
Víte že?...

... byl Smrtonosné pasti z komerčních důvodů sestříhaný na PG-13? Zbývající díly série si měly rating R, při kterém musí mít návštěvníci kina do sedmnácti let doprovod dospělého. R-verze čtyřky nakonec vyšla ve na DVD.