Preview: Avengers

Preview: Avengers
Herci se očividně během natáčení dobře baví
Herecké obsazení je opravdu hvězdné. Na place se sešla hromada celebrit a vypadá to, že si padli do oka. Některé z nich jsme mohli vidět již i v jejich samostatných hrdinských filmech. Robert Downey Jr. se objeví opět jako Iron Man, Chris ‘Thor‘ Hemsworth si znovu zahraje boha blesku, roli Captaina Ameriky si střihne Chris Evans, Samuel L. Jackson Nicka Furyho a Scarlett Johansson Černou vdovu. Z nových tváří se můžeme těšit například na Jeremyho Rennera jako Hawkey(cameo roličku měl již v Thorovi) a Marka Ruffala, který se tu změní na zelenou hroudu svalů jménem Hulk.
Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Chris Evans, Robert Downey jr., Stellan Skarsgård
Téměř všichni "mstitelé" na place
Ve vedlejší roli se má objevit i Cobie Smulders (Robin z Jak jsem poznal vaši matku). Záporáka ztvární Tom Hiddleston alias Thorův bratr Loki.
Za kamerou sedí Joss Wheadon, který má zkušenosti hlavně ze seriálovou tvorbou a na svědomí má například kultovní Buffy, přemožitelku upírů či dost možná nejlépe hodnocený sci-fi seriál všech dob, 14-dílný Firefly. I když za svou kariéru natočil zatím jen jeden celovečerní film a to celovečerní zakončení seriálu Firefly Serenity, fanoušci do něj vkládají velké naděje.
Mark Ruffalo, Robert Downey jr.
Herci se očividně během natáčení dobře baví
O scénář se stará samotný Joss, což dělá vlastně u každého svého výtvoru a zatím se to vyplácí. O ději se v tuto chvíli bohužel nic oficiálního nevíc. Nicméně se povídá, že si Loki sežene obrovskou armádu mimozemšťanů zvaných Skrullové a zaútočí na naši planetu, kterou se hrdinové budou snažit chránit.
Mark Ruffalo se také v jedné talkshow ‚prořekl‘, že ostatní v týmu se jeho charakteru budou bát a nebudou vědět, zda mu věřit, či ne. Tuší se tedy i nějaká ta dramatická (Wheadonovi podobná) rovina filmu a ne jen samá akce.
Datum premiéry je u nás stanoveno na 3. května 2012 a prozatímní český název je Mstitelé, což zní skoro stejně strašně, jako Temný rytíř povstal.