Chcete se svou drahou polovičkou do kina? Nyní jí můžete koupit levnější lístek!

Chcete se svou drahou polovičkou do kina? Nyní jí můžete koupit levnější lístek!
Zajděte na Aristokratku ve varu, Wonku či Chudáčky. | Searchlight Pictures
Tím navíc dobré zprávy rozhodně nekončí, tedy pokud patříte se svou polovičkou mezi gurmány a popcornožrouty. Nově totiž najdete na barech sladký popcorn s příchutí karamelu. Ten si lze dát samostatně, nebo jej můžete namixovat se slaným nebo šunkovo-sýrovým. Příznivci nachos se pak mohou těšit na limitované decentně pikantní nachos s příchutí jalapeño-limeta.
Nemusíte se bát, že by v průběhu akce nebylo do kina na co chodit. V programech najdete velké množství lákavých titulů. Stále můžete dohnat vánoční hity jako Wonku, animované Ptáky stěhováky, komiksového Aquamana a ztracené království či úspěšnou romantiku S tebou nikdy. Filmoví fanoušci pak mohou dohnat Zásah štěstím od Woodyho Allena, chválenou dramedy To se mi snad zdá s výborným Nicolasem Cagem v hlavní roli, skvělého Bastarda s charismatickým Madsem Mikkelsenem a zejména oceňovaný film ChudáčciEmmou Stone, který je velkým oscarovým favoritem. Od minulého týdne pak můžete zhlédnout hvězdně obsazený film Argylle: Tajný agent i životopisný Jeden život, který mapuje neobyčejné činy Nicholase Wintona.
Wonka
Wonka
78%
Fanoušci českých filmů mohou stále vyrazit na úspěšnou komedii Jedeme na teambuilding, ještě úspěšnější Aristokratku ve varu od Jiřího Vejdělka či dokument Karlos o životě zápasníka Karlose Vémoly. Už od čtvrtka se pak budou moci těšit na sci-fi komedii Franta mimozemšťan. V únoru pak můžete zbytek akce využít k levnějšímu sledování komiksovky Madame Web, životopisného snímku Bob Marley: One Love o ikonickém králi reggae a fanoušky českého a slovenského filmu jistě potěší akční film Válka policajtů či drama Sucho od Bohdana Slámy. Pro mladší publikum nebudou chybět opět animáky, a to Nerozlučná dvojka, Kočka a pes: Šílené dobrodružství nebo Noemova archa. Je toho zkrátka víc než dost.
Aristokratka ve varu
Aristokratka ve varu | Evolution Films / Zuzana Panská
Akce probíhá od pondělí 15. ledna v multiplexech Cinema City po celé ČR a trvá do pondělí 26. února. 50% sleva na druhou vstupenku platí na formáty 2D, 3D, IMAX 2D i 3D. Za výhodnou cenu je k dispozici také druhá vstupenka na speciální formát 4DX. Členové Cinema City CLUBu mohou na každou vstupenku využít ještě dodatečnou slevu v hodnotě 20 Kč. Akce se nevztahuje na veškeré zlevněné vstupné (dětské, seniorské ad.) a speciální eventy. Vstupenky lze zakoupit on-line na www.cinemacity.cz nebo na pokladně kin.