Hemsworth v nadupaném tralieru na nový akčňák ukazuje, že možná nebude špatný Zaklínač

Hemsworth v nadupaném tralieru na nový akčňák ukazuje, že možná nebude špatný Zaklínač
Land of Bad | Highland Film Group (HFG)
Land of Bad
Land of Bad
64%
Liam se u filmu pohybuje od roku 2009, na kontě má kousky jako Expendables: Postradatelní 2, sérii Hunger Games nebo druhý Den nezávislosti, zatím se mu však nepovedlo vystoupit ze stínu svého slavnějšího bratra Chrise (neboli filmového Thora). Zaklínač by mohl být onou zlomovou rolí, ale tomu v tuhle chvíli věří málokdo. Akčňák Land of Bad, pod kterým je jako jeden z producentů podepsaný i Petr Jákl, by to však mohl změnit. Liam v něm totiž konečně nepůsobí jen jako chlapeček s boybandu Hemsworthů (nezapomínejme ještě na bratra Luka, který hrál ve Westworldu), ale konečně je z něj cítit charisma, které bude v nebezpečném světě Zaklínače plném monster jednoznačně potřebovat.
Land of Bad: trailer | The Avenue Entertainment
V Land of Bad je tým americké armády Delta Force vyslaný na Filipíny, aby vysvobodil agenta CIA, kterého zajali teroristé. Mise se však velmi rychle zvrtne a jeden z členů týmu, horlivý nováček Kinney, uvízne bez podpory na nepřátelské půdě. Jeho jedinou nadějí na přežití je operátor dronu Reaper, který mu ze vzduchu dělá oči a pomáhá mu v boji s armádou vycvičených zabijáků.
Vyjma Liama Hemswortha ve filmu hraje i jeho brácha Luke, Chris bohužel absentuje. Reapera se ujal oscarový Russell Crowe, dále tu vystupují Ricky Whittle, Daniel MacPherson, Gunner Wright nebo Milo Ventimiglia. Snímek se natáčel v loňském roce v Austrálii, do amerických kin přijde 16. února 2024. Land of Bad režíroval William Eubank, který tři roky zpátky uvedl solidní horor Pod vodou.
Snímek zatím nemá českého distributora a tedy ani datum premiéry. Čtvrtá série Zaklínače, poprvé s Liamem v hlavní roli, se momentálně natáčí, vyjít by měla někdy v příštím roce. Než na to dojde, zamiřte na náš uživatelský Kinobox žebříček nejlepších seriálů, které najdete na Netflixu už nyní.