Dolph Lundgren režíruje sám sebe v akčňáku, který připravoval téměř dvacet let

Dolph Lundgren režíruje sám sebe v akčňáku, který připravoval téměř dvacet let
Wanted Man | Millennium Media
Jak asi správně tušíte, to, že jste o zmíněných filmech nikdy neslyšeli, nebude náhoda. Většinou jde o slabé žánrové kousky, ve kterých se sice Lundgren z pozice herce i režiséra snaží, ale zatím to ani jednou pořádně nevyšlo. Novinka Wanted Man, která bude mít online premiéru 19. ledna a na jejíž natočení si Lundgren myslel již v roce 2006, nicméně nevypadá úplně marně a potěší i zapojením Kelseyho „Frasiera“ Grammera, s nímž se sešel před kamerou již v Expendables: Postradatelní 3.
Wanted Man: trailer | Quiver Distribution
Hlavním hrdinou filmu je stárnoucí detektiv Johansen (Lundgren), jehož zastaralé policejní metody způsobily oddělení nedávný problém s veřejností. Aby si zachránil práci, je vyslaný do Mexika, kde má za úkol vydat svědkyni vraždy dvěma agentům DEA. Jakmile se tam dostane, nejenže musí přestat myslet jako dinosaurus, ale hlavně po něm a jeho svědkyni začnou jít padouši na obou stranách hranice.
Lundgrena a Grammera doplňuje Christina Villa, která hraje svědkyni. Ve snímku by se měl objevit i Michael Paré, který nicméně v traileru absentuje. Společně s trailerem vyšel i oficiální plakát.
Wanted Man
Wanted Man | Millennium Media
Zmíněné třetí Expendables najdete v nabídce streamovací služby VoYo. A k tomu přidáme Kinobox žebříček nejlepších filmů uvedených na VoYo, kde se to mimo jiné přímo hemží českými klasikami.