Sylvester Stallone a Jason Statham spolupracují na dalším filmu

Sylvester Stallone a Jason Statham spolupracují na dalším filmu
Expendables: Postradatelní (2010) | Lionsgate
Podle serveru Deadline snímek produkují společnosti Black Bear a BlockFilm, nová produkční společnost Billa Blocka, bývalého generálního ředitele Miramaxu. Režie akčního filmu se ujme David Ayer (Training Day, Sebevražedný oddíl). Není to poprvé, co si Statham zahraje ve filmu, jehož scénář Stallone napsal, ale nebude v něm vystupovat. Ve stejné sestavě se pánové sešli v roce 2013 u akčního thrilleru Nevyřízený účet (Homefront).
Expend4bles: Postr4datelní
Expendables: Postradatelní 4 | Lionsgate
Snímek je adaptací první knihy z dnes již jedenáctidílné série Chucka Dixona. Jejím hrdinou je bývalý vládní čistič, který působil v misích, které oficiálně neexistují. Jde však o minulost, nyní vede poklidný život a pracuje na stavbě. Jednoho dne však beze stopy zmizí dcera jeho šéfa a on se rozhodne zapojit do pátrání. Ke své smůle se tím zaplete se skupinou velmi nebezpečných lidí. K jejich smůle na to má trénink.
Produkční tým počítá se začátkem natáčení v březnu 2024. Překvapivě se špitá i o pátém díle Expendables, přestože čtyřka podle prvotních odhadů prodělala v kinech okolo sta milionů dolarů. Pokud na ni skutečně dojde, bude to už každopádně bez Stalloneho. Sám Statham každopádně určitě má na to, aby sérii vedl dál. Potřebuje však k ruce silnější spolupracovníky a hlavně lepšího režiséra.
Nevyřízený účet najdete v nabídce VoYo. Pro další tipy zamiřte do Kinobox žebříčku nejlepších filmů uvedených na VoYo.