Rybáři, drogy a Jenna Ortega. Finestkind láká na napínavý příběh a herecké hvězdy

Rybáři, drogy a Jenna Ortega. Finestkind láká na napínavý příběh a herecké hvězdy
Finestkind | Paramount+
Finestkind
Finestkind
62%
Kriminální drama Finestkind sleduje osudy bratrů Toma (Ben Foster) a Charlieho (Toby Wallace), kteří za lov ryb v cizích vodách dostanou vysokou pokutu a zákaz vyplout. Aby nepřišli o vše, rozhodují se z nouze pro riskantní řešení, pomohou bostonskému gangu při pašování drog. Tím spustí zběsilý řetězec událostí, který uvrhne do smrtelného nebezpečí jak je, tak Mabel (Jenna Ortega), dívku, která celou věc se zločinci zprostředkovala.
Finestkind
Finestkind | Paramount+
Velezkušený scenárista a režisér Brian Helgeland (Legendy zločinu, Příběh rytíře, Odplata, Tajemná řeka, L. A. – Přísně tajné) napsal první verzi filmového scénáře už v roce 1995, kdy se počítalo například s obsazením Heatha Ledgera. Ještě před pár lety byli v hledáčku tvůrců například Jake Gyllenhaal nebo Zendaya. Nakonec dostali přednost Ben Foster (nedávný představitel Jana Žižky) a Jenna Ortega, která si získala náležitý fandom díky hlavní roli Wednesday ve stejnojmenném seriálu Tima Burtona.
Finestkind: trailer | Paramount+
Finestkind, jehož název odkazuje na jméno rodinné rybářské lodi, bude mít premiéru na platformě Paramount+ 15. prosince. Obsah této streamovací služby u nás nově distribuuje SkyShowtime, tudíž bychom se nového dramatu Briana Helgelanda měli dočkat i v našem teritoriu. Trailer totiž potvrzuje, že půjde o mimořádně zdařilou podívanou s prvotřídním řemeslem, důmyslně budovanou atmosférou a kvalitními hereckými výkony.
zdroje: Kinobox, Nerdfix, Paramount+
Podívejte se na žebříček nejlepších filmů letošního roku podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.