Hororová senzace Mluv se mnou ještě neopustila kina a už chystá pokračování

Hororová senzace Mluv se mnou ještě neopustila kina a už chystá pokračování
Mluv se mnou | A24
Mluv se mnou
Mluv se mnou
74%
Snímek se Sophií Wilde, Alexandrou Jensen, Joem Birdem, Otisem Dhanji a Mirandou Otto se pyšní nádherným 95% poměrem kladných recenzí na metakritickém serveru Rotten Tomatoes a podobně štědrým hodnocením od veřejnosti. Nemluvě o krásných šestadvaceti milionech, jež snímek za necelé dva týdny v distribuci utržil. Jistě, nejedná se o čísla Barbenheimera, pro laciný horor z Austrálie to je nicméně velký úspěch. I pro A24 šlo o druhý největší otvírák na americkém trhu po Děsivém dědictví (filmy tohoto studia vydělávají až v delším časovém úseku).
Mluv se mnou: trailer | A24
Příběh od tvůrců odkojených sociálními médii o mumifikované ruce, jejíž vlastnictví umožňuje komunikaci se zemřelými, tedy zjevně našel svou cestu k publiku. V hororovém žánru to nevyhnutelně vede k serializaci. A24 tentokrát do projektu nevstoupí jen jako distributor, ale i producent. Značí to jistě jednak navýšení rozpočtu, jednak příkladnou marketingovou péči, jež ještě víc zúročí komerční potenciál.
O pokračování zatím není nic známo. Rychlé oznámení příprav dvojky je jedním z kroků, jak jedničce pomoct v kinech. Když se pracuje na dalším dílu, má smysl dohnat film, který je stále k vidění v kinosálech. Vrátí se nicméně režijní duo i scenárista Bill Hinzman.
Podívejte se na žebříček nejlepších hororů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.