Má Wonder Woman naději? Gal Gadot bude možná na rozdíl od Cavilla a Afflecka pokračovat

Má Wonder Woman naději? Gal Gadot bude možná na rozdíl od Cavilla a Afflecka pokračovat
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Server Comicbook.com zveřejnil výživný rozhovor s izraelskou herečkou Gal Gadot z doby těsně před začátkem hollywoodské stávky. Od té doby nemají členové hereckých odborů povoleno propagovat mainstreamové projekty. Představitelka Wonder Woman v něm k překvapení všech naznačuje, že třetí díl je stále ve fázi vývoje a podle jejích informací by na něm brzy měla začít pracovat spolu s Gunnem a Safranem.
Gal Gadot
Gal Gadot

Herečka

„Miluju Wonder Woman, je blízká mému srdci. Z toho, co vím, mě ještě čeká třetí díl s Jamesem a Peterem,“ řekla Gadot. Tato informace je zcela nezávazná pro všechny strany. Mnoho projektů si projde celou fází vývoje, a přesto se kamery nerozjedou. V kontextu mainstreamové produkce se jedná o relativně nenákladnou fázi, logika Warnerů tedy může být taková, že „za pokus nic nedají“. Jestli se podaří přijít se skvělým námětem a funkčním zapojením do nové vize, dostane projekt zelenou. Pokud ne, adieu.
Gal Gadot
Wonder Woman | Warner Bros.
Přesto se Wonder Woman dočkala víc vstřícnosti než Superman a Batman, kteří ani nedostali šanci. Studio musí víc držet v paměti první díl, který byl obrovským kritickým a finančním úspěchem. Snímek v režii Patty Jenkins vydělal 820 milionů dolarů a na metakritickém serveru Rotten Tomatoes si drží 93% poměr kladných recenzí. Druhý díl od stejné režisérky byl však obřím propadákem, spokojenost klesla na 58 % a tržby (nutno dodat, že zasažené pandemií a promptním uvedením na VOD) dosáhly jen 170 milionů.
Wonder Woman
Wonder Woman
73%
Gunn se Safranem musí asi v charismatické herečce a její hrdince vidět potenciál návratu do formy. Nebo je tu možnost, že studio jednoduše s Gadot dostatečně nekomunikuje a herečka chová planou naději. Po velmi nedůstojném extempore, kdy byl Cavill nejdřív pobízený k tomu, aby oznámil návrat v roli Clarka Kenta, aby to o pár dnů později musel dementovat, by to nebylo překvapením.
Na případný výsledek si ještě pěkných pár let počkáme. Pokud se vám po Gadot stýská, můžete se mezitím těšit na akční film Netflixu Rachel Stoneová: Sázka na srdce, který bude mít premiéru už 11. srpna.