Mission: Impossible 7 a 8 se opět odkládají. Druhého Top Gunu se fanoušci Toma Cruise letos už ale snad dočkají

Mission: Impossible 7 a 8 se opět odkládají. Druhého Top Gunu se fanoušci Toma Cruise letos už ale snad dočkají
Mission: Impossible - Fallout (2018) | Paramount Network
Studio Paramount Pictures se rozhodlo znovu odložit sedmý a osmý díl akčně špionážní série Mission: Impossible. Sedmičky, která je aktuálně v postprodukci, jsme se měli původně dočkat letos v září, místo toho ji ale uvidíme nejdříve až v červenci roku 2023. Osmička, která se ještě ani nezačala natáčet, měla do kin dorazit příští rok, kvůli zpoždění sedmičky se tak ale stane až v červnu 2024.
Mission: Impossible - Fallout
Mission: Impossible - Fallout
Hlavním důvodem dalšího odkladu je zřejmě obava producentů ze stále nekončící koronavirové pandemie, která by mohla výrazně ohrozit komerční úspěch sedmého filmu mimořádně populární značky.
Už dlouho se ví, že dvojice filmů na sebe bude dějově přímo navazovat, takže půjde v podstatě o jeden velký snímek. Stejně jako pětku a šestku i následující dva díly režíruje Christopher McQuarrie, držitel Oscara za scénář ke krimi Obvyklí podezřelí. Kromě Cruise si své role z předchozích dílů zopakují i Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Henry Czerny a další.
Tom Cruise
Top Gun: Maverick | Paramount Network
Fanoušci Toma Cruise se nicméně můžou nadále těšit na pokračování hitu Top Gun, nesoucí podtitul Maverick, které má v českých kinech premiéru 26. května.