Natáčení druhého Aquamana je v plném proudu. Venku je první obrázek

Natáčení druhého Aquamana je v plném proudu. Venku je první obrázek
Aquaman | Warner Bros.
Režisér James Wan a jeho hlavní hvězda Jason Momoa se naštěstí drží stranou a žádné ze zmíněných věcí dosud nekomentovali. Jejich cílem je natočit nový snímek, ne reagovat na petice či požadavky, aby byla herečka z filmu stažena. Místo toho se rozhodli potěšit fanoušky Aquamana vydáním zcela nové fotografie z natáčení, na které je titulní hrdina zachycen ve zcela nové zbroji. Fotku publikoval na svém Instagramu Jason Momoa, umístil ji tam spolu s odkazem na původní zbroj.
V prvním celovečerním filmu zdobila Aquamanovo tělo zbroj odkazující na komiksovou předlohu, vyvedená v kombinaci zlaté a zelené barvy. V očekávaném druhém filmu, o kterém všichni prohlašují, že bude hororovější a temnější, kostyméři vsadili na méně blyštivý kostým a vybrali pro Arthura Curryho modro-šedou zbroj. Režisér Wan pak vysvětlil, že se jedná o „neviditelnou“ výstroj, jejíž technologie je založena na schopnostech kamufláže hlavonožců. Inspirací byl prý modrý oblek z komiksů 80. let.
Vedle Jasona Momoy a Amber Heard se v dalších rolích objeví Patrick Wilson, Dolph Lundgren a Yahya Abdul-Mateen II. Premiéra snímku Aquaman and the Lost Kingdom je v plánu 16. prosince 2022. Natáčení odstartovalo v červnu v Londýně.