Dwayne Johnson a Emily Blunt si společnou práci oblíbili natolik, že uvažují o další

Dwayne Johnson a Emily Blunt si společnou práci oblíbili natolik, že uvažují o další
Expedice: Džungle | Walt Disney Studios
Dobrou zprávou jistě je, že se nejedná o pokračování výše zmíněného filmu, který se ve stylu Pirátů z Karibiku pokusí oživit další dobrodružnou atrakci z Disneyho zábavního parku. Johnson a Blunt plánují úplně něco jiného. V současné chvíli vyjednávají o tom, že by se ujali hlavních rolí ve filmové adaptaci série čtyř grafických románů s názvem Ball and Chain od Scotta Lobdella a Alého Garzy.
dwayne-johnson-a-emily-blunt-si-spolecnou-praci-oblibili-tolik-ze-uvazuji-o-dalsi
| Homage Comics
První díl Ball And Chain vyšel v roce 1999 a vypráví příběh manželů Edgara a Mallory Bulsonových, kteří se právě připravují na rozvod, když udeří záhadný meteorit a propůjčí jim nadpřirozené schopnosti, které však fungují jen tehdy, pokud jsou spolu.
Autorkou scénáře je Emily V. Gordon. Producenty snímku pak Johnson, Blunt, Kevin Misher a Dany a Hiram Garciovi. Zájem o projekt má řada studií, nejsilnějším hráčem je ale Netflix. A není jistě nutno dodávat, že pokud se superhrdinskému manželskému páru bude dařit, jedním filmem to s ohledem na 4 knižní předlohy neskončí...
Každopádně ještě než se tento plánovaný projekt dá do pohybu, čeká nás zmíněná Expedice: Džungle. Ta měla do kin zamířit letos v červenci, s ohledem na koronavirus, ale byla přesunuta až na 30. července 2021.
Poznáte slavné životopisné filmy?