Studio to nezvládlo, tak fanoušek sám opravil Sonica v traileru. A výsledek stojí za to!

Studio to nezvládlo, tak fanoušek sám opravil Sonica v traileru. A výsledek stojí za to!
Ježek Sonic | Paramount Network
Studiu se nějak povedlo, že vzalo sympatickou legendu videoher (s léty ověřeným designem) a stvořila podivuhodně nevhodný update, kdy oblíbenému modrému ježkovi dodala lidskou kostru. Upřímně by mě zajímalo, zdali si v Paramountu vážně o novém pojetí mysleli "jo, tohle je pecka, tohle budou lidé milovat". Reakce na první upoutávky jsou natolik zdrcující, že studio nakonec raději cuklo, posunulo datum premiéry a vzhled Ježka Sonica předělá. Jak, to se v tuhle chvíli můžeme jen dohadovat.
YouTube uživatel Artur Baranov si ale řekl, že on čekat nebude. Vzal proto původní trailer a doplnil ho o klasickou verzi Sonica. Ano, přesně o tu, jakou léta známe a která k němu patří. Nemá to technicky úplně dokonalé (v rámci toho, jak postava hýbe pusou), ale i tak nelze než nesmeknout. Pokud jste chtěli vědět, jak by film vypadat s "originálem", tady máte jasnou odpověď:
Ježek Sonic měl původně dorazit do kin již letos v listopadu, nakonec se ale premiéra odehraje až 14. února příštího roku. Čtvrt roku by měla být dostatečně dlouhá doba na nápravu napáchaných škod (a bude zajímavé sledovat, zda se studio vydá stejným směrem, jako Artur ve svém traileru).
V rámci obsazení se můžeme těšit na Jamese Marsdena, Neala McDonougha a hlavně Jima Carreyho v roli Robotnika. Snímek režíruje Jeff Fowler, kolega Tima Millera (Deadpool) z animačního studia Blur, který byl v roce 2005 nominovaný na Oscara za krátký animák Gopher Broke.
9564e1c1
5b094725