Diváci se zděsili nové podoby filmového Sonica a tvůrci ho předělají

Diváci se zděsili nové podoby filmového Sonica a tvůrci ho předělají
Ježek Sonic | Paramount Network
Z roztomilé bytosti se stal fitness mimozemšťan s hodně podivnýma očima, který má do své videoherní předlohy hodně daleko. Spustila se vlna nevole, jakou filmový svět nepamatuje od prvního traileru na ženské Krotitele duchů. Bylo otázkou, jak se k tomu studio postaví (protože když vám dá půl milionů lidí na YouTube palec dolů a jen tři sta tisíc nahoru, víte, že máte problém). Nakonec se v Paramountu rozhodli neriskovat a ježka Sonica předělají.
Konkrétně režisér Jeff Fowler na svém twitterovém účtu uvedl: "Děkuji vám za podporu. A kritiku. Zpráva je hlasitá a jasná... nemáte radost z designu postavy a chcete změny. Dojde na ně. Všichni ve studiích Paramount a Sega jsou plně oddáni tomu, aby tu postavu udělali nejlepším možným způsobem."
Ježek Sonic by měl mít premiéru v listopadu, takže se animátoři pěkně zapotí, aby to stihli. Níže najdete několik fanouškovských návrhů, jak by Sonic mohl po redesignu vypadat. Hodně zajímavá je především třetí varianta s komentářem "Okay, neříkám, že by mě měli k filmu o Sonicovi najmout, ale říkám, že pokud mu dáte lidské nohy, tak byste je měli zakrýt".