Trailer: Má se LEGO obávat nového filmového konkurenta?

Trailer: Má se LEGO obávat nového filmového konkurenta?
Playmobil: The Movie | StudioCanal / trailer
Playmobil ve filmu
O čem to je: Poté, co Charlie a jeho sestra Marla zmizí ve světě Playmobilu, musí zoufalá sestra Charlieho najít. Během svého dobrodružství se skamarádí s řidičem kamionu Delem, charismatickým tajným agentem Rexem a extravagantní vílou kmotřičkou. V cestě jim ale bude stát i hlavní padouch císař Maximus.
Playmobil (chcete-li Igráček pro bohaté) servíruje podobnou akčně-komediální jízdu jako před lety tvůrci prvního LEGO® příběh (2014), který vyvolal nadšené reakce. Playmobil: The Movie (2019) má tu smůlu, že je druhý v pořadí, přesto se mu nedá upřít snaha přinést zajímavý příběh a zábavu. Z druhého uvolněného traileru je patrné, že se mnohem častěji ke slovu dostává postprodukce (postavičky Playmobilu nejsou tak ohebné jako Legáčci). Jako rodinný film by to nicméně fungovat mohlo. Vikingové, Římané, koníci, princezny a tajný agent! Co víc si jako dítě přát?
Režisérem snímku Playmobil: The Movie je Lino DiSalvo, který sbíral zkušenosti ve studia Walta Disneyho (Na vlásku, Bolt - pes pro každý případ). Česká premiére je naplánována na 12. září 2019.
Playmobil ve filmu