Jurský svět dostal z nějakého důvodu LEGO prequel. Podívejte se na trailer

Jurský svět dostal z nějakého důvodu LEGO prequel. Podívejte se na trailer
LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit | Lego
Jurský park 3 a Jurský svět dělí 14 let. Pracovali s tím i tvůrci nové série, kteří volně navázali na původní trilogii s odpovídajícím časovým odstupem v ději. Fanoušci se přirozeně po nějaké době začali zajímat o to, co se zhruba během těch let, které filmaři přeskočili, dělo. Nový prequel nám na to odpoví částečně - animovaný speciál Jurassic World: The Secret Exhibit dějově Jurskému světu předchází a ukáže nám něco málo z historie Claire Dearingová a Owena Gradyho (ve filmech Bryce Dallas Howard a Chris Pratt, kteří si nicméně své role v animované verzi hlasem nezopakovali).
Neobvyklé na tomhle prequelu je, že má LEGO podobu. Proč... to vám upřímně neřekneme. Možná jde o promo na zatím neoznámenou LEGO hru. Nebo se připravují nové stavebnice. Nebo jen někdo z vedení bere kvalitní drogy. Těžko říct. Faktem je, že nejde o nic nového. S něčím podobným studio vyrukovalo už čtyři roky zpátky mini-sérií Indominus na útěku.

Trailer na Jurassic World: The Secret Exhibit:

LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit: Trailer
Jak už jste nejspíš z traileru sami pochopili, nejde o drahou produkci ve stylu LEGO filmů, ale spíše o něco, co byste viděli jako cut-scény ve zmíněných hrách. Speciál The Secret Exhibit bude vysílán na NBC 29. listopadu a rozdělen na dvě části. Na VOD a DVD se v USA podívá 15. ledna 2019.