Hotel Transylvánie 4: Příšerózní dovolenou to neskončilo. Těšte se na strašidelné svátky

Hotel Transylvánie 4: Příšerózní dovolenou to neskončilo. Těšte se na strašidelné svátky
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená | Sony
Sony chce samozřejmě navázat na úžasný úspěch předchozích dílů filmové série. Hotel Transylvánie si vydělal jen ve Spojených státech 148 milionů dolarů, druhý díl pak utržil téměř 170 mega a třetí film téměř 168. Celosvětově si pak Příšerózní dovolená přišla na 528,5 milionů dolarů!
Hotel Transylvánie 2
Hotel Transylvánie 2
Diváci se tak opět mohou těšit na Drákulu, Mavis, Jonathana a Dennise spolu se zbytek jejich příšerózní rodiny a přátel. Zda se ale do režisérského křesla vrátí opět Genndy Tartakovsky je ve hvězdách. Po událostech, jež se staly v průběhu natáčení druhého dílu, už se mu vracet nechtělo.
Hotel Transylvánie
Hotel Transylvánie | Disney
"Zatímco jsme se snažili dokončit film, byla většina lidí vyhozena a nahrazena novými," uvedl Tartakovsky k situacím, které natáčení doprovázely. Sony totiž po hackerském útoku na e-maily společnosti udělala řádnou čistku. A nevyhnulo se to ani týmu pracujícímu na animovaném hitu. "Stalo se tak téměř na konci natáčení, všichni, se kterými jste pracovali, byli rázem pryč a nahrazeni úplně novými lidmi. Film byl nakonec úspěšný, díky bohu, ale teď nevím, byla to dost drsná zkušenost. Za takových podmínek už znovu natáčet nebudu."
Tartakovsky se nakonec nechal k třetímu dílu přemluvit, zda se to ale Sony podaří i pro čtvrtý film, se teprve uvidí. Bližší informace v této době nemáme, ale s ohledem na prosincový termín premiéry se dost často objevuje spekulace, že tentokrát by mohla oblíbená strašidla řešit Vánoce.