Trailer: Mistr Soderbergh je zpátky s výbušným sportovním dramatem!

Trailer: Mistr Soderbergh je zpátky s výbušným sportovním dramatem!
High Flying Bird | Netflix
Steven Soderbergh (Dannyho parťáci, Erin Brockovich, seriál Knick: Doktoři bez hranic, na iPhone natočenýUnsane) to chtěl dle vlastních slov už v roce 2011 zabalit. Ale naštěstí tak neučinil a milovníci kvalitní filmařiny mají důvod (vlastně hned několik důvodů) dál valit kukadla, roztáčet mozkové závity a na neposledním místě se též bavit.

High Flying Bird: Trailer

High Flying Bird
O čem je sportovní drama High Flying Bird, které do internetové platformy Netflix vstoupí 8. února? Věnuje se sportovnímu agentovi Rayi Burkeovi (André Holland), který během stávky v basketbalové NBA dostane nápad; během tří dnů hodlá zrekrutovat nejlepší hráče bez smlouvy na svou stranu. Budoucí podoba ligy by se tak změnila od základů. Jednou z otázek očekávaného dramatu je to, komu vlastně ve skutečnosti sport patří.
Steven Soderbergh natočil film ve spolupráci s oscarovým scenáristou Tarellem Alvin McCraneyem (Moonlight) a vedle Hollanda se v hlavních rolích představí Zazie Beetz (Deadpool 2), Zachary Quinto (série Star Trek), Bill Duke (Mandy) nebo Kyle MacLachlan (Twin Peaks). Chybět nebudou ani skuteční basketbalisté.
High Flying Bird