Ach ty modré oči! Kam se na ně hrabou Colin Farell i Eva Green!

Ach ty modré oči! Kam se na ně hrabou Colin Farell i Eva Green!
Dumbo | Walt Disney Studios
Premiéra snímku se pomalu ale jistě blíží a tak nám studio Disney předhodilo další sousto. Po prvním traileru a obrázcích z filmu si nyní můžeme prohlédnout ústřední postavy příběhu na nových charakterových plakátech.
ach-ty-oci-kam-se-na-ne-hrabou-colin-farell-i-eva-green
A díky nim je naprosto jasné, že v dějové lince dojde k značnému posunu. Kdo zná původního animovaného Dumba z roku 1941, ten ví, že se lidští hrdinové ve filmu příliš neobjevují a ani nemají příliš vidět tváře, vyjma ředitele cirkusu a klaunů. Zde se nám ale představuje celá škála nejrůznějších lidských charakterů, o jejichž úloze v Dumbově příběhu se dozvíme níže. Na druhou stranu je to poměrně logické... Na co dělat hranou verzi, kdyby v ní hráli jen počítačový slon, havrani a myšák, že?
ach-ty-oci-kam-se-na-ne-hrabou-colin-farell-i-eva-green-1
ach-ty-oci-kam-se-na-ne-hrabou-colin-farell-i-eva-green-3
Režisérem Dumba je Tim Burton a jak jsme u tohoto filmaře zvyklí, i sem se mu podařilo dostat něco z jeho charakteristické grafiky a výpravy. Pojďme si tedy představit jednotlivé lidské postavy příběhu. Colin Farrell hraje válečného veterána a vdovce se dvěma dětmi Holta Farriera, Danny DeVito se ujal role ředitele cirkusu Maxe Mediciho, Eva Green je Colette Marchantová, francouzská akrobatka a Michael Keaton je V. A. Vandevere.
ach-ty-oci-kam-se-na-ne-hrabou-colin-farell-i-eva-green-2
ach-ty-oci-kam-se-na-ne-hrabou-colin-farell-i-eva-green-4
Poté, co majitel cirkusu Max zjistí, že Dumbo umí létat, udělá z něj hvězdu představení. Sláva ale Dumbovi moc štěstí nepřinese. Manipulativní a peněz chtivý Vandevere nechá Dumba oddělit od jeho matky a starat se o něj má začít Holt a jeho děti. Premiéra Dumba je stanoven na 28. března 2019.