Venom právě prožil důležité vítězství: "natřel" to minulému Spider-Manovi

Venom právě prožil důležité vítězství: "natřel" to minulému Spider-Manovi
Venom | Sony
I podle známek kritiků to na žádné vítězství nevypadalo. Na Rottentomatoes má Venom jen 29% a průměrnou známku z recenzí 4.4, z českých recenzí vyšlo 56%. Jenže diváci to vidí jinak. V naší databázi film drží vysokých 76%, na IMDB má známku 7.0 z 10 a na ČSFD mu diváci udělali také 76%.
Amazing Spider-Man 3 měl mít dost nečekanou zápletku - se zombie příchutí!
Filmy7. 9. 2018
Amazing Spider-Man 3 měl mít dost nečekanou zápletku - se zombie příchutí!
A když ho diváci milují, není co řešit. Film se stal hitem po celém světě a jen z amerických kin si (zatím) odnesl 210 milionů. Na vrcholové marvelovky se, pravda, nechytá, ale na origin postavy to není vůbec zlé (a je to víc, než kolik měl první Amazing Spider-Man). Klíčové jsou nicméně celosvětové tržby. Ty byly ještě dva týdny zpátky jen (v rámci komiksových film) solidní, když měl Venom nějakých šest set milionů. Jenže pak otevřel v Číně. A spustila se lavina. Jaké je číslo po posledním víkendu? 780 milionů dolarů! To z Venoma dělá nejen jeden z nejúspěšnějších originů všech dob, ale současně film porazil oba díly Amazing Spider-Man. A velmi pravděpodobně si smlsne si i na prvních dvou dílech původní trilogie Sama Raimiho, od jejichž pokoření ho dělí pár milionů. A to je sakra úspěch!
Co to znamená? V Sony jsou na koni, tentokrát svůj provázaný vesmír ze světa Spider-Mana opravdu rozjedou ve velkém a jediným háčkem momentálně je, že samotnou postavu propůjčili Marvelu do MCU. Po téhle bombě si ale bezpochyby rychle pavoučka vezmou zpátky, aby s ním mohli pracovat. Je otázkou, jestli si ponechají Toma Hollanda, povolají zpátky Andrew Garfielda nebo přijde úplně nový herec. Těžko říct, co z toho chtít.
Andrew Garfield
Tom Holland