Dwaynea Johnsona a jeho rodiny nemají v Americe dost. Vzniká film i o jeho otci!

Dwaynea Johnsona a jeho rodiny nemají v Americe dost. Vzniká film i o jeho otci!
Jonathan a Justin Gajewski a Rocky Johnson uprostřed | JG Brothers
Pověstná ponorková nemoc u publika zatím nepropukla, The Rock je stále oblíbenější a je otázkou, zda se časem okouká, nebo to zvládne vše ukočírovat. Nechme ale Dwaynea na chvíli stranou a pojďme se podívat na jeho tatínka Rockyho Johnsona. Filmaři o něm totiž v současné době připravují životopisný snímek.
dwaynea-johnsona-a-jeho-rodiny-nemaji-v-americe-dost-vznika-film-i-o-jeho-otci
Rocky Johnson
Dwayneův otec patří mezi nejznámější americké zápasníky a své místo našel i v Síni slávy WWE. Narodil se jako Wade Douglas Bowels v Kanadě a svou kariéru ve světě wrestlingu začal v roce 1964. Cesta na vrchol ale nebyla snadná, neboť musel čelit řadě rasových předsudků i dalších osobních a profesních překážek. Nakonec se mu jako jednomu z prvních wrestlerů tmavé pleti podařilo získat profesionální smlouvu.
Snímek píší a budou režírovat Jonathan a Justin Gajewski (neuvedený akčňák Headcase). Do kin by měl film zamířit pod názvem Ring King.
"Těšíme se, že úžasný příběh Rockyho Johnsona představíme světu," nechali se ve svém prohlášení slyšet bratři Gajewskiovi, kteří budou projekt vedle režie a scénáře i produkovat. Zda se k němu nakonec přidá i Dwayne teprve uvidíme. Co myslíte? Udrží si The Rock odstup nechá to na jiných, nebo se do toho tátovi připlete?