Adrenalinová show inspirovaná sérií Rychle a zběsile míří do České republiky!

Adrenalinová show inspirovaná sérií Rychle a zběsile míří do České republiky!
Pražská O2 Arena bude hostit hned dvě show akce "Fast & Furious Live", a to ve dnech 21. a 22. září 2018. Můžete psát Ježíškovi, dá se totiž čekat, že půjde o pořádně horké zboží. Předprodej na pražské show odstartoval právě dnes.
show-rychle-a-zbesile-zamiri-i-do-ceske-republiky-1
Rowland French, výkonný producent a umělecký ředitel projektu Fast & Furious Live, vzkazuje fanouškům: “Pracovali jsme na této show celá léta a proto jsme teď nesmírně šťastní, že vám můžeme prozradit: Vyjíždíme s Fast&Furious Live na světová podia. Kombinace neuvěřitelných kaskadérských kousků, při nichž řidiči překračují hranice možného i nemožného, speciálních efektů a nejmodernějších 3D projekcí činí z každého představení nezapomenutelný zážitek. Dvacet čtyři měst v devatenácti evropských zemích – a to je pro Fast & Furious Live teprve začátek.”
Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show bude spočívat na kaskadérských kouscích a má našlápnuto k tomu stát se senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi. Během show uvidíte kromě kaskadérů celou řadu filmových aut, působivé lokace nebo kultovní scény z celé série Rychle a zběsile.
Těm, co mají slabost pro pořádné závoďáky, přinášíme podrobnější informace o vozovém parku. Nebudou chybět na míru vyrobené filmové automobily i dokonalé repliky. Například Domův legendární Dodge Charger nebo Flipcar z Rychle a zběsile 6 (2013).
show-rychle-a-zbesile-zamiri-i-do-ceske-republiky
Evropské turné "Fast & Furious Live" začíná nadupanou světovou premiérou v londýnské O2 Areně 19. ledna 2018 a pokračuje po největších a nejmodernějších halách celé Evropy.