Transformers: Spin-off s Bumblebeem se bude odehrávat v 80. letech minulého století

Transformers: Spin-off s Bumblebeem se bude odehrávat v 80. letech minulého století
Nyní se ale objevily další informace. Děj Bumblebeeho by se podle všeho měl odehrávat v 80. letech minulého století a bude oproti klasickým snímkům Transformers série obsahovat méně Autobotů i Deceptikonů. V centru dění by měl být pouze Bumblebee a jeho příběh cílící na mladší publikum. O roli Hailee Steinfeld jsme se dozvěděli, že půjde o středoškolskou divošku, která si po škole přivydělává jako automechanik.
To, že si studio Paramout za první samostatný snímek ze světa Transformers vybralo právě Bamblebeeho má svou logiku. Tento Autobot se stal hned po svém představení největším miláčkem a oblíbencem všech diváků po celém světě. V 80. letech minulého století navíc Transformers zažívali svou největší slávu. Je tedy jen otázkou, jakou podobu si filmaři pro Bumblebeeho vyberou. V dosud natočených snímcích přijal podobu Chevroletu Camaro, úplně poprvé měl ale podobu žlutého Volkswagenu Beetle...
Režíruje Travis Knight podle scénáře od Christiny Hodson. Producenty jsou Christina Hodson, Stephen Davis, Lorezo Di Bonaventura, Michael Bay a Steven Spielberg. Do kin by měl Bumblebee zamířit 7. června 2018.