KINOBOX PŘEDPREMIÉRY: Pařba o Vánocích zdarma ve třech kinech Premiere Cinemas!

KINOBOX PŘEDPREMIÉRY: Pařba o Vánocích zdarma ve třech kinech Premiere Cinemas!
Oficiální text distributora: Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou…
Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller
Pařba o Vánocích
Tohle by mohla být vděčná předvánoční úleva nejen pro korporátní zaměstnance, kteří mají s podobnými akcemi každoroční zkušenost. Po oblíbené pařanské trilogii nebo Matkách na tahu (2016) je tady další rozjetá komedie. Snímek Pařba o Vánocích přináší do českých kin distribuční společnost Freeman Entertainment CZ. Chcete snímek vidět mezi prvními?

Upoutávka na Pařbu o Vánocích:

Pařba o Vánocích
KINOBOX předpremiéry budou probíhat v úterý 6. prosince od 19:00 ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas.
Jak se na předpremiéru zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme v pondělí 5. prosince v 19:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
T.J. Miller, Courtney B. Vance, Rob Corddry
Pařba o Vánocích
V úterý příjemnou zábavu. A nezapomeňte následně na kartě Pařby o Vánocích snímek ohodnotit a okomentovat.