Premiéra filmové verze My Little Pony bude o měsíc dřív

Premiéra filmové verze My Little Pony bude o měsíc dřív
Ponyville ohrožuje temná síla a šestice nejlepších kamarádek se musí vydat na nezapomenutelnou cestu mimo Equestrii. Potkají na ní nové přátele, úžasné výzvy a nutnost použít magii přátelství, aby zachránily svůj domov.
Hlas jednotlivým postavám Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy a Rarity propůjčí Kristin Chenoweth, Tara Strong, Cathy Weseluck, Andrea Libman, Tabitha St. Germain a Ashleigh Ball. Emily Blunt namluví úplně novou postavu, jejíž jméno tvůrci zatím tají.
Autorkou scénáře je scénáristka a producentka výše uvedeného seriálu Meghan McCarthy.
Už jen doplním, že předlohou pro seriál a film jsou slavné a oblíbené hračky společnosti Hasbro, která na vznik snímku dohlíží. Seriál Můj malý pony: Přátelství je magické vznikl v roce 2010, dodnes se dočkal pěti sérií a šestá se právě natáčí. Jak daleko to se snímkem vidí filmaři, ukáže až čas. Ale jedno je jisté - pokud snímek zaznamená kasovní úspěch, u jednoho dílu jistě nezůstane. V "ponym" má Hasbro velmi výnosnou značku, která kromě hraček a seriálů vynáší i řadou doprovodných produktů jako jsou časopisy, oblečení, doplňky, komiksy, hry atd. Čísla hovoří za své – poníkovská značka vydělala Hasbru v roce 2013 úžasných 650 milionů dolarů a v roce 2014 dokonce jednu miliardu...