Série Muži v černém se dočká významné (pohlavní) změny

Série Muži v černém se dočká významné (pohlavní) změny
Již ve trojce bylo patrné, že Tommy Lee Jones začíná být na sérii trochu z formy, takže se obměna týmu trochu nabízela. Otázkou bylo, zda se role agenta bojujícího se šmejdem z vesmíru vzdá i Will Smith, který je v posledních letech - pokud jde o výběr filmů - dost nevyzpytatelný (klidně odmítne Nespoutaného Djanga a raději natočí Po zániku Země atd.). Do situace vnesla trochu světla producentka série Laurie MacDonald.
"V dalším díle bude hrát velkou roli žena v černém," uvedla MacDonald a dále dodala "Podívali jsme se zpětně na trilogii a hledáme nový směr".
Jak to máme chápat? Pravděpodobně nás čeká jakýsi polorestart a protože je momentálně v Hollywoodu in dávat ženám hlavní role (nic proti tomu), půjdou touhle cestou i Muži v černém. Walter F. Parkes, další producent série a manžel MacDonald, nicméně dodal, že Smith ještě není úplně ze hry. 
Barry Sonnenfeld, režisér celé trilogie, si trošku nezvykle pustil "pusu na špacír" a řekl, že klasická čtyřka nebude hlavně proto, že by byla moc drahá. Během let se na sérii nabalilo hodně známých jmen, takže je pro studio výhodnější udělat za původním týmem tlustou čáru a svěřit to nováčkům.
No a pokud vás tahle zpráva nepotěšila, stačí se podívat na obrázek níže.
Obrázek článku