Noční můra v Elm Street se dočká dalšího restartu

Noční můra v Elm Street se dočká dalšího restartu
Bylo jasné, že to nevydrží věčně, takže se Freddy nakonec vrátí. Nebude se ovšem navazovat na remake, kde se pokusil legendárního Roberta Englunda nahradit pod vraždící maskou Jackie Earle Haley. Pojede se znovu od začátku, přičemž nový snímek napíše David Leslie Johnson (Hněv Titánů).
Tím veškeré konkrétní novinky končí, dál můžeme jen spekulovat, jakým směrem se remake č.2 vydá. O záporákovi je předem rozhodnuto. Kdo ho bude hrát, to už je jiná. Englundovi už je skoro 70 let, což ho pravděpodobně diskvalifikuje. Haley se neosvědčil, takže se nejspíš bude hledat nová tvář.
Dějově se nabízejí dvě možnosti - buď nás remake znovu hodí do hotové věci (tj. Freddy vybíjí teenagery, jejichž rodičům se chce pomstít), nebo se konečně dočkáme origin story, kde bychom byli svědky toho, jak Freddy řádil ještě zaživa. Pár fragmentů z tohohle období ve filmech bylo, žádný se mu ale plně nevěnoval. Prequel by proto (vypravěčsky) dával větší smysl.
Víte že...
... podle původního scénáře Wese Cravena měl být Freddy pedofil? Těsně před natáčením z něj tvůrci udělali "pouhého" vraha a to proto, že v Kalifornii začaly být v médiích hodně probírané případy sexuálního násilí na dětech.