Hněv Titánů

61%
Hněv Titánů
Plakát traileru

Deset let po hrdinské porážce hrozného Krakena, Perseus polobůh, syn Dia, se snaží žít poklidným životem na vesnici jako rybář a sám vychovává desetiletého syna Helia. Mezitím řádí boj o nadvládu mezi bohy a Titány. Nebezpečně oslabení chybějící lidskou oddaností ztrácejí bohové kontrolu nad uvězněnými Titány a jejich krutým vůdcem Kronosem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hadese a Poseidona.  Tento triumvirát svrhl před mnoha lety jejich mocného otce, který hnije v temné propasti Tartarus, ve vězení, jež se nachází hluboko v rozsáhlém podsvětí.

Perseus nemůže ignorovat volání rodu, když Hades, spolu s božským synem Dia Aresem, změní strany a dohodnou se s Kronosem, že zajmou Dia. Síla Titanů je stále silnější a silnější, jak zbývající božská síla Dia slábne a na zemi se rozpoutává peklo. S novou pomoci bojovné královny Andromedy se Poseidonův polobožský syn Argenor a odpadlý bůh Hephaestus, Perseus statečně pustí na záludnou výpravu do podsvětí, aby zachránili Dia, přemohli Titány a zachránili lidstvo. (Oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Hněv titánů už je zbytečnou nadstavbou prvního klasického Souboje titánů ( 2010 ). Za každou cenu se snaží být lepším filmem, ale nefuguje to. I když obsazení se téměř nezměnilo, prostě to není ono. Scénář je slabý, děj je zpomalený, konec to trošku napravil. Celkově 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Dělat z diváků idioty, to by jim šlo. Nabídnout po všech těch slibech to samé bez sebemenšího posunu (krom zvládnutější režie, ale jen o trochu) je vážné trapné.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Oh, boy. Sam Worthington sliboval, že bude trvat na lepším scénáři, než měla jednička. To ale netušil, že mu bude stát v cestě rutinér Jonathan Liebesman, který pohnojí, co se dá. Tahle tupá show se vám vykouří z hlavy zatraceně rychle, což je velká škoda. Pár plusů to sice určitě má a určitě to není chyba Sama Worthingtona, že se celá série nepodařila zachránit. Další Titáni již zjevně nebudou.

Dodatečné informace

Původní název:
Wrath of the Titans (více)
  • Španělsko Hněv Titánů
  • Španělsko Wrath of the Titans
  • Španělsko Clash of the Titans 2
  • Španělsko Souboj titánů 2
Premiéra v ČR:
29. 3. 2012
Distributor:
Warner
Země původu:
Španělsko, USA
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
301,97 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hněv Titánů je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hněv Titánů


Powered byJustWatch