Hněv Titánů

59%
Hněv Titánů
Plakát traileru

Deset let po hrdinské porážce hrozného Krakena, Perseus polobůh, syn Dia, se snaží žít poklidným životem na vesnici jako rybář a sám vychovává desetiletého syna Helia. Mezitím řádí boj o nadvládu mezi bohy a Titány. Nebezpečně oslabení chybějící lidskou oddaností ztrácejí bohové kontrolu nad uvězněnými Titány a jejich krutým vůdcem Kronosem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hadese a Poseidona.  Tento triumvirát svrhl před mnoha lety jejich mocného otce, který hnije v temné propasti Tartarus, ve vězení, jež se nachází hluboko v rozsáhlém podsvětí.

Perseus nemůže ignorovat volání rodu, když Hades, spolu s božským synem Dia Aresem, změní strany a dohodnou se s Kronosem, že zajmou Dia. Síla Titanů je stále silnější a silnější, jak zbývající božská síla Dia slábne a na zemi se rozpoutává peklo. S novou pomoci bojovné královny Andromedy se Poseidonův polobožský syn Argenor a odpadlý bůh Hephaestus, Perseus statečně pustí na záludnou výpravu do podsvětí, aby zachránili Dia, přemohli Titány a zachránili lidstvo. (Oficiální text distributora)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
8
Fantasy v celé své kráse. Překvapující pokračování po neúspěchu remaku Souboje titánů nabírá na síle a předkládá nám neskutečně efektní podívanou. Příběh je opět velmi jednoduchý, ale to mi nijak nevadilo. Atmosféra snímku byla dokonalá a nenechala odtrhnout oči. Pro fanoušky žánru fantasy je to velmi povedený počin, který se nevymyká od podobných výtvorů.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
6.5
Hněv titánů už je zbytečnou nadstavbou prvního klasického Souboje titánů ( 2010 ). Za každou cenu se snaží být lepším filmem, ale nefuguje to. I když obsazení se téměř nezměnilo, prostě to není ono. Scénář je slabý, děj je zpomalený, konec to trošku napravil. Celkově 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 408 bodů
4
Dělat z diváků idioty, to by jim šlo. Nabídnout po všech těch slibech to samé bez sebemenšího posunu (krom zvládnutější režie, ale jen o trochu) je vážné trapné.

Dodatečné informace

Původní název:
Wrath of the Titans (více)
  • Španělsko Hněv Titánů
  • Španělsko Wrath of the Titans
  • Španělsko Clash of the Titans 2
  • Španělsko Hnev Titanov
  • Španělsko Ira de titanes
  • Španělsko La Colère des Titans
  • Španělsko La furia dei titani
  • Španělsko Souboj titánů 2
  • Španělsko Zorn der Titanen
Premiéra v ČR:
29. 3. 2012
Distributor:
Warner
Země původu:
Španělsko, USA
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
302 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hněv Titánů je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hněv Titánů


Podobné


Powered byJustWatch