Zastav a nepřežiješ 3: Chev Chelios možná ještě neřekl poslední slovo

Zastav a nepřežiješ 3: Chev Chelios možná ještě neřekl poslední slovo
Režiséři Mark Neveldine a Brian Taylor by s něčím takovým mít problém neměli (většinou je jejich problémem spíš to, že těch ujetých nápadů vrší najednou až moc). Svou kariéry nakopli právě prvním Zastav a nepřežiješ, pak jim to úplně nevyšlo s dvojkou, která ale rozhodně má své světlé momenty, podobně je na tom Gamer a na komiksovku Ghost Rider 2 je lepší zapomenout, protože je ještě blbější, než svého času vysmívaný první díl.
Neveldine se poprvé od Taylora v režii trhnul v případě hororu The Vatican Tapes, jenž se chystá do amerických kin. Během propagačního tanečku, který Neveldine právě absolvuje, došlo v otázkách i na Zastav a nepřežiješ 3. A odpověď fanoušky potěší. "... máme vymyšlený základ pro Zastav a nepřežiješ 3 a jsme z něho super-nadšení. Vím, že jsme o filmu už párkrát mluvili dříve, ale nyní za sebou máme schůzku s Jasonem i studiem Lakeshore. Všichni ten film chtějí, jen se musí hvězdy správně seřadit."
Necelé dva měsíce zpátky navíc sám Statham potvrdil, že jakmile mu nabídka přistane na stole, pokračování rozhodně natočí. Jakkoli mám ke dvojce své výhrady, ještě jednu štaci Cheva Cheliose bych klidně uvítal. Podobná divoká a ničím omezovaná energie se v kinech vidí málokdy.
Obrázek článku